Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2007: Vrede is een werkwoord > Paul Rüpp, Mariska Mallee, Annelien van Kempen en Martie van Essen KunstRaamexpositie

Paul Rüpp, Mariska Mallee, Annelien van Kempen en Martie van Essen KunstRaamexpositie

April 2007Vier kunstenaars maken een KunstRaam
.

Mariska Mallee en Paul Rüpp presenteren in hun galerie Kunst op Maat een serie foto’s met het thema ‘ Lente en bloei’.

Perfect aansluitend op deze tentoonstelling zijn er twee exposanten in hun KunstRaam te zien.

Dit keer laten Annelien van Kempen met glasobjecten en Martie van Essen met gedichten hun werk combineren met die van Paul Rüpp en Mariska Mallee. In het Kunstraam is vanaf vrijdag 30 maart tot vrijdag 20 april 2007 te zien hoe deze vier Voorburgers elkaar geïnspireerd hebben.

Het thema van Annelien en Martie is: ‘Voedsel en zak’.

Het voedsel ontstaat in de lente, het zaad ontkiemt, de bloesem bloeit, in de zomer worden de kersen en het graan geoogst. Dit vind je weer terug in de glazen zakken van Annelien van Kempen, van oorsprong boerendochter, nu glaskunstenaar met een passie voor glasblazen. Het thema van haar werk is ‘de oogst’, die zij verbeeldt in kleurige glazen zakken in allerlei vormen en maten.


Martie van Essen schrijft verhalen en gedichten. Zij heeft, geïnspireerd door het glas van Annelien, een aantal bijpassende gedichten gemaakt. Voedsel is een van haar thema’s in dit poëtisch proza.


Annelien van Kempen en Martie van EssenSubmenu

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login