Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2007: Vrede is een werkwoord > Shokoku, Hans Swaep en Hans Bungeneers

Shokoku, Hans Swaep en Hans Bungeneers

juni 2007

Kunst en consumeren

Vrijdag 1 juni was het zover. Aan het eind van de middag kwam de kunstenaar Hans Swaep met volle dozen bij ons KunstRaam aan om voor de periode van 1 juni tot 21 juni de etalage met de verassende kijk van SHOKOKU Producten te vullen.

De argeloze voorbijganger zal zijn ogen niet geloven: Het vertrouwde schilderij, foto of beeld is in geen velden of wegen te bekennen. De etage is gevuld met ‘doordenkers’, die eerder bij een kruidnier of modezaak passen, dan bij een galerie.

Dit is wel degelijk kunst. Een ieder mag er wat van vinden, maar liefhebbers, die de laatste decennia de internationale kunst volgen, weten al lang dat kunst bizarre zijwegen inslaat en dat bij de grote gemeenschap de nieuwe richting niet direct begrepen wordt. Het kwartje doet er lang over om te vallen.

Een voor alles openstaande voorbijganger zal gelijk aan de kunstenaar Andy Warhol denken, die met zijn schilderijen van goedkope ingeblikte soep ons wees op de materiële armoede in de wereld.

SHOKOKU producten www.shokoku.eu schreeuwen om aandacht.

Daarom is er een SPECIALE MANIFESTATIE OP ZATERDAG 16 JUNI OM 14.00 UUR waar het Nederlands-Belgisch collectief SHOKOKU, de kunstenaars: Hans Swaep (Den Haag) en Hans Bungeneers (Antwerpen) aanwezig zullen zijn in gezelschap van prominente Leidschendam-Voorburgers.

Zij verheugen zich op een goede verkoop van hun filosofische en (on)toegankelijke kunst en gaan een discussie aan?

SHOKOKU is te zien van 1 juni tot 21 juni 2007.

Alles in het kunstRaam van T-shirt tot koelkastmagneet is te koop.

Beperkte oplage. Het is een unieke kans om in het bezit van een van de werken van een straks zeer bekend en succesvol kunstenaars collectief te komen.

KOOP VOOR HET TE LAAT IS!!!

Het inrichten van het KunstRaam« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login