Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2008: Aart Korsuize 'Balletjes' > Brighart Ingrid en Hans: Water & Energie

Brighart Ingrid en Hans: Water & Energie

Vanaf vrijdag 6 juni tot vrijdag 27 juni te zien.


Vanaf 6 juni tot 27 juni 2008 werken Brighart, Hans de Groot en Ingrid La Haye samen aan een KunstRaam over WATER. Zij tonen hun werk in de etalage en geven workshops zaterdag 14 en 21 juni in de galerie. Brighart maakt schilderijen formaat 25x25cm met het thema “Water en energie” . Hans bouwt een waterinstallatie: waarbij druppelswater en blauw licht in een kom weerspiegelingen geven. De installatie draagt de titel: ‘’Waterdrops of Love’’. Hans vertoont zijn film over het water opgenomen in de Filippijnen. “Trust’’, een film die nog steeds in ontwikkeling is. Trust is opgenomen in Voorburg en de Filippijnen en vraagt aan mensen naar de betekenis van het woord vertrouwen. Ingrid La Haye beschildert zijde stroken en maakt zilveren sieraden met het thema water, positieve woorden en symbolen. Zij is zeer geïnspireerd door de Japanner Masaru Emoto. Zijn wetenschappelijkonderzoek heeft aangetoond d.m.v. foto’s wat een ongelofelijke invloed woordenen beelden hebben op de structuur van ons water. Het water om ons heen en ook het water in onszelf.


Ingrid met haar waterstructuur.

Hans de Groot geeft een workshop op zaterdag 14 juni. Hij gaat uit vanhet woord WATER en alles dat daar vanuit naar boven kan komen borrelen. Je gaat met hem onderzoeken, spelen, noteren, tekenen en schilderen.

De workshop van Hans de Groot is een beleving en wordt gehouden in Galerie KunstRaam 14 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur. De kosten zijn € 25,00 perpersoon. Er is plaats voor 10 personen. De opbrengst gaat geheel naar Stichting Bando: http://bando.exto.nl. Vooraf inschrijven bij Galerie KunstRaam.


Brighart en Ingrid geven zaterdag 21 juni een workshop. Brighart gaat schilderen met het thema WATER EN ENERGIE. Ingrid geeft een workshop zilveren sieraden maken, die positieve woorden en symbolen bevatten. Het materiaal waarmee gewerkt wordt is Art Clay Silver, kneedbaar zilver, een hoogwaardig zilver materiaal uit Japan. Kosten voor beide workshops € 30,00 p.p. Inclusief zilver bij Ingrid of doek en schildermaterialen bij Brighart. Graag vooraf inschrijven. Er zijn per workshop maximaal 8 plaatsen.

Workshop zaterdag 21 juni van 11.00 tot 13.00 uur.

Inrichten KunstRaam

Brighart richt het KunstRaam in.Hans de Groot legt zijn installatie uit.
Ingrid La Haye pakt haar zijden doeken uit.

Het effect van de installatie van Hans.


Vervreemdende effecten is het resultaat.


Het is een heel divers KunstRaam geworden.
Schilderijen van Brighart: € 295,00


Zijden Doeken van Ingrid La Haye: € 95,00
De workshop acryl van Brighart begint.
Brighart legt water en energie uit.


Het resultaat.


In dezelfde ruimte geeft Ingrid la Haye tegelijkertijd haar workshop Art Clay Silver.
Er zijn voorbeelden meegebracht.
Met aanwijzingen van Ingrid wordt er geïinspireerd gewerkt.
Een kleine oventje wordt gebruikt om het kneedbaar zilver te verhitten.
Het resultaat wordt geshowed.Daarna de openening van de tentoonstelling.Mariska legt het kunstwerk van Hans de Groot uit.
Vol aandacht wordt er naar gekeken.


Ingrid legt haar werk uit.


Mariska houdt haar openingstoespraak.


Met belangstelling wordt het KunstRaam bekeken en kunnen we terug kijken op een geslaagde dag.« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login