Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2008: Aart Korsuize 'Balletjes' > Vera Zegerman

Vera Zegerman

Vanaf vrijdag 7 november tot vrijdag 28 november is het werk van Vera Zegerman in KunstRaam te zien.De expositie toont keramiek, objecten, zeefdrukken op papier en op doek geplakte zeefdrukken op rijstpapier.

Het thema "vensters" gaat over het contact tussen binnen- en buitenwereld. Door een venster krijg je hooguit een glimp te zien van wat zich binnen afspeelt; het kan er nog zo netjes of vredig uitzien maar misschien is er binnen sprake van huiselijk geweld, incest of ander verdriet. Maar er kan ook buiten geweld zijn terwijl jij juist binnen in vrede en rust bent of dat er sprake is van veel liefde.

Vera is met dit thema begonnen omdat zij elke keer schrikt van verhalen over jarenlang misbruik van kinderen, soms zelfs met opsluiting in kelders, en van de verhalen van ouders die hun kinderen vermoorden en dan zelfmoord plegen. Zo'n veilig huis blijkt dan dus helemaal niet zo veilig te zijn als je dacht toen je er langs liep en door het venster keek.

De opening is zaterdag 8 november om 11 uur. U bent van harte welkom voor een kop koffie.

Daarnaast is Vera is aanwezig op zaterdag 22 november van 14.00 tot 17.00 uur om over haar werk te vertellen.De inrichting

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login