Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2008: Aart Korsuize 'Balletjes' > Yavanna Aartsma

Yavanna AartsmaLelijke beesten zijn wel mooi!

Op de foto’s die Yavanna heeft uitgekozen voor het Kunstraam laat zij je dieren zien, die zij voornamelijk in Voorburg gefotografeerd heeft, waarmee zij tegelijkertijd aantoont dat de natuur geweldig mooi en dichtbij is.

Spinnen, wespen, kikkers, hoeveel mensen zijn er niet bang voor? Veel dieren worden snel als lelijk, vies en eng bestempeld, terwijl ze eigenlijk vrij weinig aan kunnen richten. Sterker nog: ze zijn juist eigenlijk erg mooi en leuk, als je er even iets langer naar wilt kijken.

Yavanna Aartsma, in de weekenden nog steeds woonachtig in Voorburg, is studente Biologie aan de Wageningen Universiteit met de uit de hand gelopen hobby fotografie. Het zal je niet verrassen dat de natuur haar voornaamste inspiratiebron is. Het maakt voor Yavanna eigenlijk niet uit welk seizoen het is. Iedere dag geeft wel een cadeautje dat een foto waard is, aan een oog dat het graag zien wil.Op 24 mei houdt Yavanna een workshop bijKunstRaam van 10.00 tot 12.30 uur.

Wil je iets meer weten over sluitertijden, diafragma, ISO, maar ook iets over compositie, lijnenspel, belichting,effecten en nog wat andere leuke dingen? Geef je dan op voor de workshop. Na eerst een theoretisch gedeelte te hebben doorgenomen neemt Yavanna je mee naar de kinderboerderij om de pas verworven kennis meteen in de praktijk te gebruiken. Later neemt ze graag de resultaten met je door via internet (e-mail). Na afloop krijg je een boekje mee waar je nog eens kunt nakijken wat je geleerd hebt. Kosten: € 25,00.

Je kunt je opgeven bij KunstRaam: E-mail: mmalleeprupp@gmail.com. Tel.: 070-3873285, 06-400 95 222 (Mariska), 06-365 45 397 (Paul).

Het inrichten van het KunstRaam door Yavanna en Mariska.Yavanna geeft aanwijzingen hoe haar foto moet hangen.


Het resultaat.

De fotoworkshop verzorgd door Yavanna.

Yavanna legt uit met behulp van een powerpointpresentatie waar je op moet letten als je dieren fotografeert.


Aandachtig wordt er geluisterd tijdens de voorbespreking. De deelnemers krijgen van Yavanna een boekje mee waarin alles wat ze verteld heeft staat beschreven.


Na de uitleg gaan de deelnemers op de kinderboerderij fotograferen.


Yavanna legt uit hoe diafragma, sluitertijden en scherptediepte werkt.
De theorie wordt in praktijk gebracht.
Uitgebreid worden de dieren gefotografeerd.


De workshop is ten einde en de resultaten zullen via internet bekeken worden en door yavanna worden geanalyseerd.« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login