Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2009 'Licht en Verlichting' > 'Het Reisbureau' van 16 mei t/m 4 juni bij KunstRaam

'Het Reisbureau' van 16 mei t/m 4 juni bij KunstRaam

“Het Reisbureau” is een initiatief van (typo-)grafisch ontwerper Monice Janson (Rotterdam) en beeldend kunstenaar Joke Elzinga (Leiden). Beide kunstenaars werken sinds enige jaren samen, en doen in de presentaties van “Het Reisbureau” en op hun website verslag van al dan niet virtueel gemaakte reizen.
Monice Janson en Joke Elzinga herkennen in elkaars werk verfijning, diepgang, gevoel voor esthetiek en ambitie. Hun samenwerking ervaren zij als een plezierige creatieve uitdaging, naast de eigen beroepspraktijk als respectievelijk beeldend kunstenaar en (typo-)grafisch vormgever.In Voorburg zullen zij bij het KunstRaam de kijker meenemen in hun visie vanuit of vanaf diverse vervoersmiddelen.
De presentatie bestaat uit een installatie en een boekje dat voor een klein prijsje bij KunstRaam te koop is. U kunt “Het Reisbureau” ook volgen via www.hetreisbureau.info (via de site zal het boekje ook te koop zijn).

OPENING: aansluitend, vanaf 17.00 uur, openen we de tentoonstelling “Het Reisbureau2, Met Open Ogen Proeven”.

De inrichting.

Joke laat het werk zien.


Monice zorgt voor de belettering.
Alles hangt naar ieders tevredenheid.


De opening.


Joke legt uit hoe ze gekomen zijn tot deze installatie.

WORKSHOP: op zaterdag 16 mei, 14.00 – 16.30, kunt u bij Monice Jansonen Joke Elzinga een workshop volgen, waarin eigen reisbelevingencentraal staan. Onder begeleiding van de twee reisbureaukunstenaarsleert u uw reiservaringen vertellen in persoonlijke beeldtaal.
Aantal deelnemers: maximaal 10, kosten € 20,- (materiaal, koffie en thee).
Wilt u van te voren zich aanmelden als u wilt komen? Graag een berichtje naar: mmalleeprupp@gmail.com.“Het Reisbureau” exposeert van 16 mei 2009 t/m 5 juni 2009 bij KunstRaam, Wielemakersslop 3 in Voorburg.

ADRES: u vindt het KunstRaam in het oude centrum van Voorburg, Wielemakersslop 3, in een oude voetgangerssteeg tussen de Parkweg en de Herenstraat. De Etalage is 24 uur per etmaal te bekijken (verlichting tot 23.00 uur), de Galerie is open op donderdag (12.00 – 15.30 uur), vrijdag (9.00 – 15.30 uur) en zaterdag (11.00 – 17.00 uur).

Zie ook: www.kunstraam.info en www.hetreisbureau.info
« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login