Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2009 'Licht en Verlichting' > ‘Leerlingen School voor Jong Talent in KunstRaam’

‘Leerlingen School voor Jong Talent in KunstRaam’Van vrijdag 8 mei tot vrijdag 15 mei exposeren leerlingen van de School voor Jong Talent in KunstRaam. Klik hier voor de film van de opening. KunstRaam is een 24-uurs expositie in de etalage aan de Wielemakersslop 3 te Voorburg.


De etalage wordt regelmatig voorzien van kunstwerken in verschillende disciplines van beginnende, aanstormende en/of gevestigde kunstenaars.
Dit keer zeven jonge mensen in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar; Siward de Vries, Lieve van de Beek, Philippa Driest, Cirsten de Weerd, Bram de Leeuw, Duncan ten Kate, Floor Ijzerman. Zij volgen de middelbare school op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar naast de opleiding dans en muziek sinds enkele jaren de mogelijkheid bestaat om beeldende kunst te studeren op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. De exposanten zullen na hun mei vakantie hard aan de slag moeten om de laatste voorbereidingen te treffen. Zij krijgen een stuk ervaring, die ze later kunnen gebruiken bij hun vervolgstudie of exposities. Het thema van het KunstRaam is nog niet bekend, maar het is zeker de moeite waard om het werk van deze jonge studenten te bekijken. U kunt ze ontmoeten zaterdag 9 mei om 15.00 uur, dan is de opening. De tentoonstelling duurt 1 week. U bent van harte welkom.
U vindt galerie KunstRaam in de Wielemakersslop 3, Voorburg, zijstraat (voetgangersgebied) tussen Herenstraat en de Parkweg.
Openingstijden etalage:
24 uur (verlichting aan tussen 8.00 en 23.00 uur)
Openingstijden galerie: www.kunstraam.info

De inrichting

De kunstwerken worden uitgepakt.


En opgehangen.
Een laatste bespreking voor de opening zaterdag 9 mei om 15.00 uur.

De opening

Nog even proosten.


Henk gaat voor TV Midvliet een TV-opname maken van de opening.


Mariska neemt de interviews af van de leerlingen van de School voor Jong Talent.
Zo kan een ieder zeggen hoe hij of zij de toekomst ziet.


Dan de officiële opening.
Zanne Zwart wordt door Mariska geïnterviewd.
Mariska legt uit wat KunstRaam is.
Het is een zonnige en geslaagde opening geweest.
« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login