Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2009 'Licht en Verlichting' > KERAMIEK Erwin de Hart in KunstRaam

KERAMIEK Erwin de Hart in KunstRaam

KunstRaam Rüpp & Mallee toont vanaf zaterdag17 oktober de bijzondere keramiek van kunstenaar Erwin de Hart.
Een vluchtige blik in de etalage levert een verrassing; blanke kleitabletten staan onverstoord en gebroederlijk naast elkaar.

Te midden de wirwar van aanprijzingen en reclameborden in de stad wekt dit stille schouwspel de nieuwsgierigheid. Wat is dit?
Erwin de Hart zegt hierover:’Mijn kunst is geïnspireerd door geluid. Muziek, stemmen maar zelfs ook verkeerslawaai. Geluid heeft altijd een tijdsduur; het is een moment met een eigen karakter. Deze keramiek moet je ook als zo’n moment kunnen ervaren. Het is kleurloos, de vorm is steeds min of meer hetzelfde. Maar als je beter kijkt zie je steeds meer oneffenheid, vorm. Probeer maar eens naar de stilte te luisteren, nooit hoor je niets. Je zou mijn kleitabletten als specifieke ervaringen van stilte mogen zien’. Het is voor het eerst dat De Hart zijn keramiek exposeert. ‘Mijn schilderijen zijn bijzonder kleurrijk en figuratief. Ik ging dit aanvankelijk eigenlijk boetseren om lekker ontrouw aan mijzelf te kunnen zijn, haha, en nu blijkt het gewoon een heel goed huwelijk samen!’.
De tentoonstelling is van 17 oktober tot 13 november te zien en in de galerie zijn tevens enkele schilderijen van Erwin de Hart te bewonderen, en hij zal er zaterdag 17 oktober zelf aanwezig zijn om in contact te kunnen komen met geïnteresseerde bezoekers.
De inrichting

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login