Niek Lekkerkerk: Keeping Up Appearances / Our Daily Masquerades in KunstRaam
Onder de titel “Keeping Up Appearances /Our Daily Masquerades” exposeert Niek Lekkerkerk van 20 februari tot 20 maart in KunstRaam. Deze veelzijdige (conceptuele) kunstenaar studeert kunstgeschiedenis met nadruk op moderne en contemporaine kunst om uiteindelijk curator te willen worden. Hij is auteur van populair wetenschappelijke artikelen, model bij nationale en internationale bureaus, curator voor CODE magazine en draait daarnaast regelmatig platen.


In KunstRaam toont hij twee fotoseries die gebaseerd zijn op de moderne massacultuur, consumentenmaatschappij en het individualisme als het grote verhaal dat terugkeert in de 21e-eeuw. In de serie “Our Daily Masquerades” wordt de overdaad aan handelingen getoond die mensen moeten verrichten voordat ze de straat op “mogen”, maar van wie moeten ze dat eigenlijk? De alledaagse druk en de soms kritieke toestanden omtrent het uiterlijk staan centraal. De andere serie “What’s In Your Mind Is In Your Face” toont vijf portretten waarbij de gedachten van geportretteerde het gezicht hebben overgenomen. Deze surrealistische, vervormde gedachtekronkels geven het beeld een obscure dimensie.

De expositie wordt zaterdag 21 februari om 14.00 door Niek Lekkerkerk geopend. U bent van harte welkom.


U vindt galerie KunstRaam in de Wielemakersslop 3, Voorburg, zijstraat (voetgangersgebied) tussen Herenstraat en de Parkweg.
Openingstijden etalage:
24 uur (verlichting aan tussen 8.00 en 23.00 uur)
Openingstijden galerie: www.kunstraam.info

De inrichting van het KunstRaam.

DJ-Beatlab, Boris de Veer, stelt zijn apparatuur op waar Niek met eigen muziek op twee draaitafels zijn opening wil verrichten.
Het KunstRaam wordt goed bekeken.
Nog even wordt alles afgesteld.


Paul opent de tentoonstelling van Niek Lekkerkerk.
Na het officiële gedeelte is het tijd om het werk te bekijken.
Het is een geslaagde opening met een eigen sound.
Met dank aan Beatlab Partysounds, Boris de Veer.