Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2010: Spirits of Kathmandu > Claire Delperdange met Reliëfs met een verhaal in KunstRaam

Claire Delperdange met Reliëfs met een verhaal in KunstRaam

Van vrijdag 20 augustus tot vrijdag 17 september. De kleurige werken van papier maché gemaakt door Claire, beeldhouwer en schilder, gaan over dingen die geweest zijn. Door een mal of verpakking te gebruiken van voorwerpen, die daarin verpakt zaten om vervoerd of beschermd te worden.

 

Reliëfs met een verhaal in KunstRaam 

Van vrijdag 20 augustus tot vrijdag 17 september exposeert Claire Delperdange met ‘reliëfs met een verhaal’ in KunstRaam.

De kleurige werken van papier maché gemaakt door Claire, beeldhouwer en schilder, gaan over dingen die geweest zijn. Door een mal of verpakking te gebruiken van voorwerpen, die daarin verpakt zaten om vervoerd of beschermd te worden. 
Het kunstwerk roept herinneringen op aan die voorwerpen, die we misschien nog in ons bezit hebben en gebruiken.

Door de bewerking en beschildering komen er nieuwe verassende, soms rare en humoristische associaties. De vorm van de mal is bepalend, maar niet meer herkenbaar en soms zelfs volkomen abstract. 
Door verschillende vormen naast elkaar te plaatsen of te verbinden door middel van verf krijgen ze een nieuwe betekenis en een nieuw verhaal.
Het werk van de in Nootdorp wonende, van herkomst Belgische Claire Delperdange is altijd filosofisch en doorspekt met humor, maatschappij kritisch maar met een milde glimlach.


 

Bij het aandachtig bekijken van Claire’s kunstwerken ervaart men een herinnering, een sfeer, een plek van vroeger maar ook actuele en nieuwe verhalen die ons vanuit haar beeldende vertelkracht tegemoet komen.

Zaterdag 21 augustus is Claire in de galerie aanwezig om haar werk toe te lichten.
De opening is om 13.00 uur.

U vindt galerie KunstRaam in de Wielemakersslop 3, Voorburg, zijstraat (voetgangersgebied) tussen Herenstraat en de Parkweg.
Openingstijden etalage:
24 uur (verlichting aan tussen 8.00 en 23.00 uur)

Alle werkstukken in het KunstRaam zijn te koop. 
Ook wanneer de galerie gesloten is, kunt u per telefoon of E-mail het werk in uw bezit krijgen.

 

 Inrichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opening

 

 

 

 

 

 

 

 

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login