Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2010: Spirits of Kathmandu > Meesterschap in KunstRaam

Meesterschap in KunstRaam

Meesterschap in KunstRaam
Van vrijdag 17 september tot vrijdag 15 oktober exposeert training Meesterschap in KunstRaam. Onder de titels: ‘Chemien in actie’ , ‘Antropoëtica 2010’ en ‘Van draden tot daden’.
‘Chemien in actie’, Marga Herweijer, een ervaren biochemicus/biotechnoloog, wil haar ontembaar enthousiasme voor de schei- en natuurkunde in de wereld zetten: Natuurwetenschappen is leuk! Spelen met materie en krachten leidt tot verrassende resultaten. In KunstRaam wil ik laten zien dat je met eenvoudig verkrijgbare ingrediënten illustratieve en decoratieve chemische reacties kunt uitvoeren. Leuk is te ontdekken welke schei- en natuurkunde er achter allerlei processen in het dagelijkse leven schuilgaat.


Tijdens de vier woensdagmiddagen, in de tentoonstellingsperiode, geeft Marga workshops voor kinderen van 9 t/m 11 jaar onder de titel ‘Chemische traktaties’. Donderdagavond 14 oktober geeft Marga een lezing: ‘Afvalverwerking en recycling, de praktijk en achtergronden.’ Voor meer informatie: www.kunstraam.info.


Het werk van Katrien Van Hoe (rechts)

‘Antropoëtica 2010’ bestaat uit een zevental personages opgetrokken uit kleine sculpturen en decors met de titels: ‘Den blinden indiaan, Coiffure Caroline, San Fransicus, Yup&Janneke, Geraniumteven, Chinees Nieuwjaar en Moedermelk’. De kijker wordt uitgenodigd om te delen in de fascinatie, ontroering en afkeer voor deze personages en hun bijzondere, banale bestaan. Katrien Van Hoe, afkomstig uit België, is antropoloog en laat zich inspireren door mensen zoals u en ik, vol van identiteit en kleinmenselijkheid.


Annelien van Kempen (rechts), de loopbaancoach die de training Meesterschap heeft ontwikkeld, exposeert met collages onder de titel ‘Van groene draad tot glazen daad’. In de collages ligt de ervaring hoe zij als stuwende kracht via coaching en zakelijke uitvoering creatieve initiatieven stimuleert van individuen en kleine organisaties.  In de expositie toont zij beelden van hoofden en handen, die samenwerken en ideeën omzetten in materie zoals een kunstwerk.


Zaterdag 18 september zijn de exposanten in de galerie aanwezig om het KunstRaam toe te lichten.
De opening is om 16.00 uur.

 

De inrichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login