Page
Menu
News
U bent hier:   Home > KunstRaam 2010: Spirits of Kathmandu > Paul Rüpp in KunstRaam met ‘Rituelen’

Paul Rüpp in KunstRaam met ‘Rituelen’

 

De expositie is een week verlengd. Van vrijdag 28 mei tot vrijdag 2 juli exposeert Paul Rüpp met zijn thema ‘Rituelen’ in KunstRaam.

In Nepal is Paul geïnspireerd geraakt door de vele rituelen die het land kenmerken. 

‘Het gaat erom de wijsheid van ons diepste wezen te ontdekken.’

Op zijn eigen wijze laat Paul zien hoe Boeddhisten en Hindi harmonieus met elkaar omgaan. Het dagelijkse leven heeft hij als ritueel ervaren en met het fototoestel vastgelegd. Drie dagen in een boeddhistisch klooster hebben Paul inzicht gegeven hoe de rituelen verankerd zitten in de bevolking.

In KunstRaam zijn foto’s te zien van diverse spirituele uitingen in Nepal. Naast de serie foto’s laat Paul zijn werk op beeldscherm zien. Het is een Artwork van ongeveer 17 minuten geworden over rituelen in Nepal.

Op vrijdagmiddag 28 mei is Paul aanwezig van 14.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Paul kan dan uitleg geven over zijn werk. Voor informatie www.kunstraam.info 

Op zaterdag 12 juni van 14.00 uur tot 16.30 uur geeft Paul Rüpp een workshop fotografie. Leer om te gaan met uw digitale kamera. Het thema van deze workshop zal zijn ‘Rituelen’. Wat kan voor u een vast ritueel zijn in het dagelijks leven. U kunt zich opgeven bij KunstRaam: mmalleeprupp@gmail.com, 070-3873285. Kosten: € 20,00.

 

De inrichting

 

 

 

 

 

 

De opening

 

 

 


U vindt galerie KunstRaam in de Wielemakersslop 3, Voorburg, zijstraat (voetgangersgebied) tussen Herenstraat en de Parkweg.
Openingstijden etalage:
24 uur (verlichting aan tussen 8.00 en 23.00 uur)

Alle werkstukken in het KunstRaam zijn te koop. 
Ook wanneer de galerie gesloten is, kunt u per telefoon of E-mail het werk in uw bezit krijgen.

 

« prev  |   top  |   next »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login