'Echo', Yvon Grevers en Saskia den Broeder 

van 28 mei tot vrijdag 24 juni in KunstRaam.

  Feestelijke opening expositie ‘Echo’ in KunstRaam

 KunstRaam toont van zaterdag 28 mei tot vrijdag 24 juni de expositie ‘Echo’ van Yvon Grevers en Saskia den Broeder. Zij werken samen onder de naam ‘Tussen woord en beeld’.

De werken van Yvon Grevers (beeldend kunstenaar) en Saskia den Broeder (dichter) versterken elkaar. Waar de organische sculpturen van Yvon poëtisch hun verhaal vertellen, roepen Saskia’s woorden beelden op bij de toeschouwer die nawerken.

Zij zal haar tweede dichtbundel ‘Vroeger of later’ ten doop houden tijdens de opening zaterdagmiddag 28 mei om 14 uur. KunstRaam nodigt u van harte uit.

De bijeenkomst wordt geopend met een toelichting op de expositie door Yvon Grevers, het doopmoment van de dichtbundel en een kort verteloptreden door Saskia den Broeder. Dit alles opgeluisterd met sfeervolle accordeonmuziek van Leen Hoffman.

KunstRaam is op zaterdag 28 mei geopend van 11-17 uur. De expositie ‘Echo’ is allereerst te zien in de etalage. Loop even binnen en bekijk ook de rest van de tentoonstelling! Beide kunstenaars zijn de gehele middag aanwezig voor toelichting.

 

‘Echo’ komt voort uit de samenwerking ‘Tussen woord en beeld’ van Yvon Grevers en Saskia den Broeder. De expositie is een samenspel van sculpturen, tekeningen en gedichten, die in de setting van KunstRaam tevens een spannende dialoog aan gaan met werken van galeriehoudster Mariska Mallee.

‘Echo’ is te bezichtigen tot 24 juni 2011, het etalagedeel dag en nacht en het binnengedeelte tijdens de openingstijden van KunstRaam. Tevens zijn bij KunstRaam ansichtkaarten met sculpturen en gedichten van ‘Tussen woord en beeld’ te koop, evenals Saskia’s beide dichtbundels. En...

donderdagavond 9 juni is in KunstRaam een vertelvoorstelling met verhalen, gedichten en muziek aansluitend bij het thema van de expositie. Meld je tijdig aan, het aantal plaatsen is beperkt! Via mail: mmalleeprupp@gmail.com en saskia@vanburg.net.

Zie voor meer informatie over expositie en verhalenavondwww.kunstraam.info.

 

 

 

De inrichting

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verhalenavond